Liten berättelse om mig, Maria!

Allt började redan när jag föddes, redan då satt en liten ängel på fönsterbrädan i förlossningssalen och log sitt vackraste leende. Ifrån den första sekunden av mitt liv har hon alltid funnits vid min sida. Funnits där som en liten svag röst som försökt att vägleda och stötta mig genom livet. Den lilla ängeln finns vid var människas sida.

Min inledning på den här presentationen måste få bli att jag är en helt vanlig människa. Jag har en högst vanlig familj och samma bekymmer som vilken annan människa som helst. Många tror att vi medium är mer utvecklade och har större möjligheter i livet än andra. Rent nonsens, men jag är unik i det jag gör, och det är DU med.

Just nu lever jag ensam med min lilla pudel Prinsen i en liten tvåa i Trollhättan.

Tidigt sa läkarna att jag troligen inte kunde få några barn. Det gjorde mig rasande och mitt jäklaranammahumör kom fram – idag har jag tre. Mina barn är det mest värdefullaste jag har fått till låns. Jag älskar dom över allt annat.

Jag önskar att jag hade något otroligt, sensationellt att berätta om min uppväxt. Tyvärr måste jag göra dig besviken. Den var som för de flesta andra människor upp och ner. Med andra ord, bara vanlig. Det som kanske har präglat mitt liv mest har nog varit min uppväxt med min morfar. Jag tillbringade mycket tid med honom under min barndom och han stod mig mycket nära. Han har varit en inspirationskälla till mitt andliga arbete. För mig var han den mest perfekta människan i hela världen, omtyckt, positiv, kärleksfull, ödmjuk och framgångsrik. För mig var han en ängel som levde på jorden.

I 25- årsåldern började jag känna behovet av att bli och leva som en ”bättre” människa. Jag gick kurser i personlig utveckling och utförde diverse strider med mig själv, allt för att lära känna mig själv. Jag upptäckte snart att jag faktiskt växte som människa och jag förstod vikten utav att skapa balans mellan kropp och själ. Jag insåg också något mycket skrämmande att JAG var ansvarig för allt som skedde i mitt liv och att JAG fick ta de konsekvenserna som det medförde.

Jag förstod också att tankens kraft är människans mest kraftfulla vapen och att vara positiv som människa är ett måste.

Jag kände mig stark och odödlig.

Mitt i min strävan att utvecklas som människa blev min morfar svårt sjuk och dog.

Oändlig sorg öppnade upp nya tankar och känslor i mitt inre. Trots hans fysiska död visste jag att han fanns runt mig, jag kände hans doft, förnimde honom och jag kunde ana hans röst, var detta möjligt, höll jag på att bli tokig?

Desperat sökte jag upp ett känt medium (en människa som kan kommunicera med andevärlden) för att få bekräftat att min morfar fortfarande levde ( fast någon annanstans). Mediumet beskrev fysiskt min morfar perfekt och förklarade att han ville ge mig några goda råd och han hade oändlig kärlek till mig:

– Du skall jobba som medium och hjälpa andra människor att se sin egen kraft och dela med dig av dina erfarenheter. Du skall skicka ljus till jordens alla hörn.

I några veckor kände jag mig som GUD, jag kände mig välsignad och speciell. Mycket snart kom verkligheten ikapp och jag insåg att jag fortfarande bara var en helt vanlig ”Svensson”. Jag fattade ett beslut om att i alla fall försöka följa min morfars råd. En ny tid i mitt liv öppnades och jag ställdes inför svåra prövningar, hårt arbete och motgångarna tycktes aldrig ta slut. När jag lärt allt om ”tålamod ”öppnades plötsligt de vägar och de utbildningar och pengar jag behövde kom till mig. Allt blev som det skulle. Utan någon ansträngning.

Idag jobbar jag som medium och healer och känner att det är det mest fantastiska jobbet för mig, jag har funnit min livsväg.

Mina arbetsledare är mina guider på andra sidan och de överraskar mig ständigt med olika projekt. Det är inte alltid jag uppskattar deras idéer men allt som oftast blir det som dom önskar och av någon underlig anledning har dom alltid rätt. De har en fantastisk visdom som vi människor borde ta mer del av.

Utan mina vänner på andra sidan hade jag inte kunnat utföra det underbara och meningsfyllda arbete som jag gör idag. Min och mina guiders önskan är att jag skall fortsätta att vara en kanal mellan andevärlden och jorden och förmedla hjälp till människor. Hjälp till självhjälp.

Min önskan och mitt mål med mitt arbete är att jag önskar att alla människor finner sin egna gränslösa kraft, och förstår att allt som händer i ens liv har en större mening. Så öppna ditt hjärta och låt dig vägledas av din egen inre visdom.

JUST DU ÄR UNIK OCH HAR ALL DEN KRAFT DU BEHÖVER