Kurser 2021

Anmälan är bindande


Du äger kraften att hela dig själv

Endagskurs
 • Angelica betyder änglalik, och det är precis vad DU är och Du äger kraften att läka dig själv.
 • Denna kursen är för dig som vill läka dig själv och leva och verka utifrån ditt hjärta. Allt började för mer än 10 år sedan när en vacker liten porslinsdocka kom i min ägo. Det var en trogen kund till mig som gav mig den som present vid en andlig konsultation. Den satt på en hylla och såg vacker ut i mitt behandlingsrum, tills en dag, när min kund blev allvarligt sjuk. Eftersom jag inte kunde träffa henne och ge helande behandlingar så fick jag iden att använda porslinsdockan och fantiserade att den symboliserade min kund. Jag arbetade regelbundet med dockan, sände kärlek och la mina fingrar på den. Jag gjorde allt för att hjälpa min kund. Samtidigt som jag arbetade fick jag till mig information som jag förmedlade vidare till min kund. Förvånansvärt nog insåg jag att informationen, det jag kände och helade stämde exakt med hennes sjukdomstillstånd just då. Jag insåg att detta var helt otroligt, faktiskt ett mirakel (lyssna gärna på spökpodden nr 15, där berättar jag mer). 2013 fick jag återigen närkontakt med den andliga energin, Angelica, dessa änglalika energier som bad mig om samarbete. Det resulterade i att jag vägleds av dessa änglalika när jag arbetar med healing. Jag skaffade mig en egen docka (som representerade mig) som jag använde för självhealing.
 • Kursen kommer att innehålla:
 • Massor av KÄRLEK
 • Lära känna, uppleva och stärka din kontakt med de änglalika energierna
 • Få kunskap och praktiskt arbeta med din ”Angelica-docka”
 • Självhealing (och distanshealing)
 • En arbets-docka ingår i kursavgiften, har du en egen docka du vill använda går det också bra.
 • Kurstillfällen: 23 oktober i Trollhättan klockan 10-17.
 • Vi bjuder på frukt och fika. Lunch på egen hand mellan 13-14.
 • Kursavgift: 1500 kr. 500kr i anmälnings-avgift (fås inte tillbaks vid avhopp) resterande 1000kr betalas 2 veckor innan kursstart. Max 10 personer per tillfälle.
 • Varmt välkomna!
Boka här
FB sida @sarnbladpedersonkonst

Medial inspirationskurs

Kom i kontakt med din själ
 • Har DU en känsla av att du har ett sjätte sinne? Kanske har DU en dröm om att bli en andlig vägledare eller lära dig att kommunicera med din personliga guide. Faktum är att ALLA kan lära sig att stärka sin intuition och träna upp sin känslighet. Med andra ord är det en bra pröva på kurs för dig som är nyfiken eller vill utveckla din mediala förmåga. I dessa tider kan ja inte beskriva med ord, vikten av, att finna sin inre röst och lära sig kommunicera med högre kärleksfull energi. Ja är övertygad om att moder jord behöver fler andliga vägledare som kan vägleda vilsna själar via de högsta energierna som vi har tillgång till på moder jord. På ett kärleksfullt sätt önskar ja få dela med mig av min 25 åriga andliga kunskap och informera om personligt växande. På ett kreativt sätt, kommer ja och min andlige guide Manito, leda dig att finna just din, unika mediala väg. Ledordet för all andlig utveckling och personligt växande är KÄRLEK. Kursen pågår en hel helg.
 • LÖRDAGEN, kl 10-17. Lördagen handlar mycket om kommunikation med andevärlden och hur DU kan få kontakt med din intuition. Att du skall finna din personliga kraft och våga växa som människa. Vi samtalar om riktlinjer och ödmjukhet inför andlig kommunikation. Vi mediterar tillsammans för att öppna våra hjärtan. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med psykometri och kanalisering. Vi tolkar bilder och tarotkort. Ta med papper och penna och 2 stycken oskrivna vykort!!
 • SÖNDAGEN, kl 10-17. Fokus kommer att ligga på guider, kraftdjur och andliga energier. Att du själv skall kunna förnimma din guide och inleda ett samarbete. Se var din unika talang ligger och utgå från det. Alla är vi olika och har olika livs-syften och arbetssätt. Teori kring guider, kraftdjur och andra högre energier. Meditation att möta sin personliga guide. Personlig coaching och diplom erhålles efter avslutad kurs. Ta med papper och penna!!
 • Kurstillfällen: 4 & 5 september i Trollhättan, 30 & 31 oktober i Trollhättan.
 • Kursavgift: 2500 kr per helgkurs. 500kr i anmälnings-avgift (fås inte tillbaks vid avhopp) resterande belopp betalas 2 veckor innan kursstart. MAX 6 DELTAGARE PER TILLFÄLLE
Boka här

INTUITION- och MÅLARWORKSHOP

Konstverk från hjärtat
 • Välkommen till en magisk helg där du får måla, meditera och stärka kontakten med ditt hjärta. Vi som leder workshopen heter Maria och Nina. Maria kommer leda dig genom kärleksfulla meditationer och mediala övningar, allt för att du skall komma ikontakt med din själs röst. Målet är att ditt sinne slappnar av och du får tillgång till din inre konstnär och släpper fram dina skapande förmågor. Meditationerna kommer hjälpa dig att vara mer närvarande och att släppa din kontroll, perfektion och prestationsbehov. När DU målar intuitivt släpper DU alla hämningar och är ett med färgerna och ditt konstverk blir precis som det ska. Nina kommer ge dig tips och tricks för ditt skapande. Hur du kan närma dig duken och färgerna på olika sätt där ditt inre kommer till uttryck på duken. Tillsammans kommer vi (Maria och Nina) att tolka dina konstverk. Vad din själ och dina guider vill förmedla till dig och världen genom din konst. DU kommer åka hem med minst tre personliga konstverk. Det kommer bli en helg full av kärlek och magi och underbar målarglädje. Allt material ingår (dukar, färg, penslar m.m.) DU kommer få ett målarkitt som är ditt att ta med dig hem för att DU enkelt ska kunna fortsätta ditt skapande hemma (har du eget målarmaterial, ta med det oxå).
 • Kurstillfälle: 25 & 26 september, klockan 10-17. Kursen hålls i Trollhättan.
 • Kursavgift: 3 000 kr, inklusive material, vi bjuder på kaffe, te och fika (övrig mat medtages). Anmälningsavgiften är 500 kr, betalas ej tillbaka vid avhopp. Swishnr 1235241013, (skriv måla i meddelande).
Boka här
FB sida @sarnbladpedersonkonst

Medial träning

 • Medial träning är för dig som tidigare har gått medial utbildning och vill fortsätta och stärka den mediala förmågan. Medial träning sker på tisdag- och torsdag kvällar.
 • Kurstillfällen: Tisdag 17/8, 14/9, 12/10, 9/11 & 7/12. Torsdag 26/8, 23/9, 21/10, 18/11, 16/12.
 • Tid: 18-20
 • Kursavgift: 350 kr per tillfälle. Max 5 personer per tillfälle.
Boka här

Spinal Energy Treatment (SET)

Digitalkurs
 • Jag (Maria) och Nettan har framtagit SET som alla skall kunna utföra som en professionell behandling på klienter eller använda på nära och kära. Vi jobbar med rena eteriska oljor från Young Living. Jag har en förhoppning om att den skall spridas runt om i världen. Denna behandling jobbar med den fysiska kroppen samt själen och hjälper till med att synka de båda. Dessutom stärks klientens medvetande så klienten lättare kan se sina egna begränsningar och vad som hindrar dess flöde. Behandlingen är frekvenshöjande och det är något som behövs nu i dessa tider mer än någonsin. För att det ska ske ett läkande måste det ske i både kropp och själ, eftersom de är spegelbilder av varandra. Om din klient lider av en fysisk åkomma så speglar det också en själslig svaghet. Alla kan utföra SET och du behöver inga förkunskaper och SET kan utföras överallt, det enda som behövs är dina oljor, en lugn plats och ett positivt sinne med intention att hjälpa din klient. Vi kommer i första hand köra vår utbildning digitalt på grund av covid-19 och DU kan själv bestämma när utbildningen passar dig och ditt liv. Så om du vill bli en SET-terapeut så hör av dig
 • Läs mer på f-b sidan Spinal Energy Treatment, SET.
 • Kursavgift: Om du har intresse av att lära dig denna behandlingstekniken kan du kontakta oss för mer information.
Boka här

Myskväll med shamansk healing

 • Tillsammans skapar vi ett heligt rum och arbetar med shamansk healing. Vi gör en meditation med fokus på självhealing. Vi bjuder in våra shamanska förfäder och arbetar med healing på varandra. Vi avslutar kvällen med att skicka ljus till moder jord samt tacka och stänga vårt heliga rum. Har du trumma, skallra eller andra hjälpmedel får du gärna ta med.
 • Varmt välkommen
 • Kurstillfällen: 7 september, 23 november, klockan 19-21. Max 5 personer.
 • Kursavgift: 400 kr per tillfälle

Myskväll

Shamanism
 • Myskväll i shamanismens tecken
 • Tillsammans gör vi trumresor till de tre olika världarna och hämtar hem visdom och vägledning från de gamla indianerna.
 • Kurstillfälle: 27 september & 2 november 19-21. Max 5 personer
 • Kursavgift: 400 kr per tillfälle.
Boka här

Myskväll

Tarotkort
 • Tarotkort och änglakort är våra bästa vänner i livet, de ger oss inspiration, hopp och vägledning. Vill du lära dig att tyda och tolka tarotkort samt änglakort? Vi informerar om olika tarotkort, änglakort, deras betydelse och hur du kan använda dom till dig själv och andra. Har du en egen tarotkortlek eller änglakortlek så ta gärna med den.
 • Kurstillfällen: 5 oktober & 30 november. Kl 19-21. Max 5 personer.
 • Pris: 400 kr per tillfälle.
Boka här

Seanser

Välkommen på en miniseans där vi ger personliga råd och förmedlar hälsningar från andevärlden. Med seanser jobbar vi endast i små grupper där alla får budskap och vägledning (max 6 personer). Det enda du behöver göra för att få vara med är att ta med ett personligt föremål och anmäla dig i god tid, anmälan är bindande. Det finns också möjlighet för oss att komma hem till dig för att hålla seans.

Kurstillfällen: 26 oktober & 14 december. Kl. 19. Max 5 personer.

Kursavgift: 400 kr per tillfälle.

Kursavgift hembesök: 300 p.p. Minsta belopp 2000 kr. Bensinkostnad tillkommer.


Meditationskvällar

INGA NYA PLANERADE TILLFÄLLEN.
INGA NYA PLANERADE TILLFÄLLEN.
Tid: 19.00

Pris: 150 kr.