BehandlingarAtt få arbeta tillsammans med våra vänner på andra sidan är en stor ära. Både anhöriga och guider brukar komma och på sitt kärleksfulla och positiva vis ge värdefull vägledning till oss på jorden.

Vad jag kan erbjuda är:

Andlig Vägledning

Våra nära och kära, på andra sidan, kan med sin kunskap och sitt högre perspektiv se helheten i tillvaron på ett helt annat sätt, och kan därför ge oss de verktyg vi behöver för att komma rätt eller vidare i livet.

Pris 600 kr.

Andlig Healing

Att arbeta med andlig healing är ett samarbete mellan mig och högre energier, jag besitter ingen helande kraft och är endast ett verktyg för andevärlden.

Healing kan hjälpa dig, både med fysiska obalanser som emotionella blockeringar. Healing kan lindra fysisk och psykisk smärta samt balansera upp och stärka din kropp och sinne.

Healing är en akt i kärlek och förmedlar mycket positiv energi och stärker dig som människa.

Pris: 600 kr

Tarotkort

OBS! Tarotkortsläggning kan även utföras via telefon om du inte har möjlighet att besöka mig på  Sjätte Sinnet.

Att göra en tarotläggning hos mig brukar vara mycket positivt och uppskattat .

Här kan du snabbt och lätt få lite råd av korten kring din livssituation. Du kan ställa konkreta frågor eller bara be om råd. Tarotkorten är ett utmärkt hjälpmedel om du inte ser klart på tillvaron eller när du är full av funderingar som inte tycks få svar.

Pris: 600 krRegressioner

I oktober blev jag färdig regressionsterapeut. Jag tar nu emot för att leda dig tillbaka till tidigare händelser i din barndom eller i tidigare liv.

Allt sker genom djupavslappning och det är DU själv som upplever ”gamla minnen” som finns lagrade i din själ. Vitsen med det hela är att det kan hjälpa dig att se mönster och rädslor i ditt liv idag.

Pris: 1000 kr

Kurser

Jag tror att alla människor har möjlighet att utveckla sin medialitet, men det krävs arbete, träning samt en stor dos tålamod.

Läs mer om mina kurser här.