BehandlingarAtt få arbeta tillsammans med våra vänner på andra sidan är en stor ära. Både anhöriga och guider brukar komma och på sitt kärleksfulla och positiva vis ge värdefull vägledning till oss på jorden. Jag kan också erbjuda mediala och healing kurser. Lär mer om mina kurser här

Vad jag kan erbjuda är:

Andlig Vägledning

Våra nära och kära, på andra sidan, kan med sin kunskap och sitt högre perspektiv se helheten i tillvaron på ett helt annat sätt, och kan därför ge oss de verktyg vi behöver för att komma rätt eller vidare i livet.

Pris 700 kr.

Andlig Healing

Att arbeta med andlig healing är ett samarbete mellan mig och högre energier, jag besitter ingen helande kraft och är endast ett verktyg för andevärlden.

Healing kan hjälpa dig, både med fysiska obalanser som emotionella blockeringar. Healing kan lindra fysisk och psykisk smärta samt balansera upp och stärka din kropp och sinne.

Healing är en akt i kärlek och förmedlar mycket positiv energi och stärker dig som människa.

Pris: 700 kr

Tarotkort

OBS! Tarotkortsläggning kan även utföras via telefon om du inte har möjlighet att besöka mig på  Sjätte Sinnet.

Att göra en tarotläggning hos mig brukar vara mycket positivt och uppskattat .

Här kan du snabbt och lätt få lite råd av korten kring din livssituation. Du kan ställa konkreta frågor eller bara be om råd. Tarotkorten är ett utmärkt hjälpmedel om du inte ser klart på tillvaron eller när du är full av funderingar som inte tycks få svar.

Pris: 700 krRegressioner

I oktober blev jag färdig regressionsterapeut. Jag tar nu emot för att leda dig tillbaka till tidigare händelser i din barndom eller i tidigare liv.

Allt sker genom djupavslappning och det är DU själv som upplever ”gamla minnen” som finns lagrade i din själ. Vitsen med det hela är att det kan hjälpa dig att se mönster och rädslor i ditt liv idag.

Pris: 1100 kr

NYHET! Distanshealing med Angelica

Angelica (de änglalika) är nya energier ja samarbetat med under flera år. Jag besitter ingen helande kraft och är endast ett verktyg för dessa energier.

De är enormt kraftfulla och jag arbetar via dockor på distans. Detta passar utmärkt till dig som bor långt bort eller inte vill lämna ditt hem. Tillsammans sätter vi upp en tid där ja arbetar med mina angelica-vänner där du vilar och tar emot den helande energin som förmedlas.

Efter slutförd behandling så skickar ja en ljudfil med informationen jag har fått under behandlingen. Angelica brukar ge kloka, enkla råd över vad du behöver göra för att återfå din balans i kropp och själ. Tillsammans har vi jobbat mycket med utbrändhet, depression, trauman, ångest samt fysiska åkommor.

Vill du veta mer om Angelica energierna så lyssna gärna på spökpodden avsnitt 15. Finns där poddar finns. 

700 kronor.